West Gate, parc de business dezvoltat de Genesis Property in vestul Capitalei, a semnat cea de a saptea extindere consecutiva a contractului de inchiriere de spatii de birouri cu Societe Generale European Business Services, dupa cea anuntata in februarie 2018. Suprafata inchiriata de companie se mareste, astfel, cu 2.600 mp si ajunge la un total de 19.500 mp, printr-un contract valabil pana in 2025.

"Continuam dezvoltarea operatiunilor noastre in Romania si astfel ne extindem birourile din West Gate cu inca 2.600 mp. In prezent, in birourile noastre lucreaza in jur de 2.000 angajati, iar extinderea ne va permite sa crestem numarul pe viitor", a declarat Thierry Blain (foto), COO al Societe Generale European Business Services. Contractul intre Genesis Property si Societe Generale pentru noul spatiu a intrat in vigoare la inceputul lunii mai 2019.

In 2012, suprafata inchiriata de compania franceza era de 2.600 mp de birouri. In ultimii 7 ani, suprafata inchiriata a crescut de peste 7 ori, totalizand in prezent 19.500 mp. Prin aceasta prelungire, mentinem gradul de ocupare de 100% al parcului de birouri West Gate.

In prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 angajati si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), restaurant, supermarket, 5 cafenele, o spalatorie auto, curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport, spatii de relaxare exterioare pe iarba si o piscina exterioara dotata cu pista de alergare si rollerblading.

Retail jobs

West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, cel mai mare campus privat studentesc din Romania - West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One - Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere). West Gate dispune de 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind parcul de birouri cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata, din Bucuresti.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri