"Astazi, tinerii care doresc sa se angajeze nu isi mai evalueaza optiunile doar in functie de criteriul salariului, ci si pe baza unei liste de beneficii pe care angajatorul este dispus si poate sa le ofere. De exemplu, uneori, una dintre componentele acestei liste vizeaza si desfasurarea activitatii de acasa. Ca urmare, dezvoltatorii au inteles acest aspect si incearca sa creeze facilitati cat mai diferite si inovatoare in parcurile de spatii de birouri, in asa fel incat angajatului unui chirias sa ii placa, bineinteles, in continuare sa lucreze de acasa, dar, in acelasi timp, sa ii placa si mai mult sa vina sa lucreze de la birou", spune Liviu Tudor (foto).

Astfel, "viitorul va apartine facilitatilor si nu va mai conta atat de mult GLA" (suprafata inchiriabila - n.r.). "Daca un parc de spatii de birouri este acum caracterizat prin marimea terenului, metri patrati construiti sau daca are cafenea si sala de fitness, eu cred ca in viitor, un campus de spatii de birouri va fi caracterizat doar de facilitati si de tehnologie", arata presedintele Genesis.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont