West Gate, parc de afaceri dezvoltat de Genesis Property, a prelungit cu inca 5 ani contractul cu PPD Romania

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, a prelungit contractul de inchiriere a spatiului de birouri cu compania americana de studii clinice medicale PPD Romania pentru inca cinci ani. Aceasta este a doua prelungire consecutiva a contractului, PPD Romania fiind prezenta in West Gate din 2008.

"Lucram la imbunatatirea continua a mixului de servicii pus la dispozitie de echipa noastra de facility, pentru a mentine atractivitatea parcului nostru de birouri. Cand un chirias alege sa ramana timp de 15 ani in acelasi parc de birouri, iti valideaza, practic, eforturile depuse zi de zi. Accesibilitatea si modul in care un parc de birouri este conectat la reteaua de transport sunt elemente extrem de importante atunci cand o companie isi alege sediul. Intr-un oras din ce in ce mai aglomerat, asa cum este Bucuresti, nimeni nu mai vrea ca angajatii sai sa petreaca ore in sir pe drum. Metroul este vital, iar cand lucrezi in West Gate faci cinci minute pana in statie", spune Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

De asemenea, Stefan Tudos, vicepresedintele Genesis Property afirma ca "in discutii a fost implicat direct managementul PPD din Londra, care s-a declarat multumit de serviciile oferite, de calitatea cladirilor si accesibilitatea excelenta a parcului de birouri West Gate. Ramanem in continuare flexibili si deschisi la planurile de viitor ale companiei PPD in Romania".

In prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 oameni de business si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spalatorie auto, curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport si spatii de relaxare exterioare pe iarba.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se numara PPD, Societe Generale, European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover.

Citeste si:
Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari: Birourile nu “se...
Liviu Tudor, unul dintre cei...

West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, cel mai mare campus privat studentesc din Romania – West Gate Studios si o unitate de cazare Studio One - Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere). West Gate dispune de 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata din Bucuresti.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri