Primaria Bucuresti, condusa de Gabriela Firea, a interzis organizarea protestului “Impotriva Coruptiei” care a avut loc duminica seara, 16 iulie, pentru ca ar fi fost organizat, in paralel, o alta manifestare. wall-street.ro a intrebat PMB despre acest protest si a primit raspunsul.

Organizatorul adunarii publice care ar fi avut loc in paralel cu protestul #Rezistenta este Dantes Ovidiu. Daca nu este o coincidenta de nume, el este candidat pentru Camera Deputatilor din partea PRU si asiduu critic la adresa protestelor impotriva coruptiei si a clasei politice actuale.

Acesta ar fi urmat sa organizeze un protest pentru anularea H.G. 291/2017, privind sistemul unitar de pensii publice. Spunem “ar fi urmat”, pentru ca, de fapt, nu a venit nimeni la acest protest, in schimb ajungand cateva sute de oameni la protestul interzis de Firea, "Nu vrem sa fim o natie de hoti".

Partea interesanta este ca acest protest organizat de Dantes Ovidiu ar fi urmat sa adune doar circa 10 persoane, conform PMB, iar acei oameni s-ar fi situat pe trotuarul din fata Muzeului Antipa. De notat ca adunarile zilnice de protestanti impotriva coruptiei se fac in centrul scuarului, fara nicio legatura cu trotuarul din fata Muzeului Antipa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri