8 August 2017

Tulcea: Sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule



Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN 22, in judetul Tulcea, si in care au fost implicate doua autoturisme si o autoutilitara. Pentru scoaterea uneia dintre victime din autovehicul a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare.

Potrivit reprezentantilor ISU Tulcea, statia de pompieri Babadag a intervenit luni, pentru acordarea primului ajutor si pentru descarcerare intr-un accident rutier petrecut pe DN22, la intrarea in localitatea Baia, dinspre Constanta.

In accident au fost implicate doua autoturisme si o autoutilitara, fiind ranite sase persoane, intre care doi copii. Doi adulti au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar ceilalti doi adulti si doi copii, de 4 ani si de 8 ani, la Spitalul Judetean Tulcea, scrie News.ro.

De asemenea, pentru scoaterea uneia dintre persoanele ranite a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a petrecut accidentul, primele informatii aratand ca ar fi fost vorba despre nerespectarea distantei regulamentare intre autovehicule.

Totodata, circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate cateva zeci de minute.



Citeste si