Un tramvai a luat foc in zona AFI Cotroceni din Capitala. Cinci persoane au ajuns la spital

Un tramvai de pe linia 25 a luat foc, miercuri dimineata, in zona AFI Cotroceni din Capitala. RATB a anuntat ca circulatia tramvaielor liniilor 1, 11, 8, 25 si 35, care a fost blocata in zona AFI Cotroceni, in urma incidentului, a fost reluata.

Incidentul s-a produs intre statiile Vasile Milea si Razoare, in timp ce tramvaiul liniei 25 era in mers, scrie News.ro. Incendiul se manifesta fara flacara, fiind doar foarte mult fum, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Conform reprezentantilor ISU, incendiul a izbucnit sub garnitura de tramvai.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la fata locului, in tramvai nu mai existau calatori. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale, iar focul a fost stins in scurt timp.

Cinci persoane au ajuns la spitalele Universitar si Elias, iar potrivit medicilor ele au diversii contuzii ale membrelor, toracice sau cervicale, care nu necesita insa internarea.

Citeste si:
Incendiu la o clădire din București, unde zeci de camioane...
Incendiu la o clădire din...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

La Spitalul Universitar au ajuns trei femei cu varste intre 44 si 53 de ani. Una dintre ele are o contuzie la picior, alta are o contuzie toraco-abdominala, iar a treia a suferit contuzii cervicala, toraco-adominala si la glezna. Toate cele trei paciente au contuzii minore si urmeaza sa fie externate. La Spitalul Elias au ajuns doua femei cu contuzii usoare ale membrelor si niciuna nu va ramane internata. De asemenea, toate cele cinci femei au inhalat fum, dar niciuna nu s-a intoxicat.

RATB a anuntat ca circulatia tramvaielor liniilor 1, 11, 8, 25 si 35, care a fost blocata in zona AFI Cotroceni, in urma incidentului, a fost reluata. RATB sustine ca traficul a fost blocat timp de aproximativ o jumatate de ora. Reprezentanti regiei nu au dat mai multe detalii despre cauza defectiunii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri