Gabriela Firea, primarul Capitalei, l-a numit pe Mugur Mihaescu, actor si proprietar de baruri, consilier personal. Principala responsabilitate a lui Mugur? Relatia dintre municipalitate, prin toate institutiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucurestiului, pe toate planurile – urbanistic, comercial, cultural, curatenie, ordine publica.

In urma consultarii cu membrii Asociatiei Comerciantilor din Centrul Istoric al Bucurestiului, persoana desemnata sa ocupe aceasta functie este vicepresedintele ACCIB, Mugur Mihaescu.

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic si comercial, iar pe de alta parte se confrunta cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care isi desfasoara activitatea zi de zi in aceasta zona cunosc cel mai bine aceste probleme, asa ca le-am solicitat sa-si desemneze un reprezentant care sa vina sa lucreze alaturi de noi. Vreau sa demonstram totala deschidere a Primariei pentru rezolvarea acestor probleme si cred ca o persoana din afara ne poate ajuta sa urnim lucruri care pareau intepenite pe vecie”, a subliniat Gabriela Firea.

Ce parere ai despre aceasta numire?

Citeste si:
Firea: PSD va depune un proiect de lege prin care alocațiile vor fi...
Firea: PSD va depune un...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri