Gabriela Firea il ia pe Mugur Mihaescu la Primarie

Gabriela Firea, primarul Capitalei, l-a numit pe Mugur Mihaescu, actor si proprietar de baruri, consilier personal. Principala responsabilitate a lui Mugur? Relatia dintre municipalitate, prin toate institutiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucurestiului, pe toate planurile – urbanistic, comercial, cultural, curatenie, ordine publica.

In urma consultarii cu membrii Asociatiei Comerciantilor din Centrul Istoric al Bucurestiului, persoana desemnata sa ocupe aceasta functie este vicepresedintele ACCIB, Mugur Mihaescu.

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic si comercial, iar pe de alta parte se confrunta cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care isi desfasoara activitatea zi de zi in aceasta zona cunosc cel mai bine aceste probleme, asa ca le-am solicitat sa-si desemneze un reprezentant care sa vina sa lucreze alaturi de noi. Vreau sa demonstram totala deschidere a Primariei pentru rezolvarea acestor probleme si cred ca o persoana din afara ne poate ajuta sa urnim lucruri care pareau intepenite pe vecie”, a subliniat Gabriela Firea.

Ce parere ai despre aceasta numire?

Citeste si:
Alegeri Locale 2020, ora 11,00: Nicuşor Dan - 42,75% şi Gabriela...
Alegeri Locale 2020, ora...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri