Selectionerul Christoph Daum a declarat, dupa meciul cu Armenia, scor 1-0, ca este atacat constant de cand a preluat conducerea nationalei Romaniei, iar acum are si el indoieli in privinta ramanerii la reprezentativa tricolora. El a mentionat insa ca nu vrea sa fuga, sa renunte.

Intrebat in conferinta de presa ce le-ar raspunde suporterilor care au scandat "Demisia" pe Arena Nationala, el a raspuns: "Nu stiu ce sa le raspund. As lasa sa treaca timpul, macar 24 de ore, nu sa reactionam pe moment, dar intreb si eu: «Sunt reprezentativi acesti oameni pentru Romania?» Sunt atacat constant de un an, de cand am venit, dar eu nu vreau sa fug, sa renunt. Si eu ma intreb uneori ce e mai bine pentru fotbalul romanesc. Acum si eu am indoieli ca trebuie sa continui, pentru ca am si eu limitele mele. Nu imi doresc sa traiesc sub aceste acuze. Eu pot pleca maine daca aveti o alternativa mai buna. Eu stiu ca dau tot ce am mai bun pentru echipa nationala si am o responsabilitate sa lucrez cu acesti jucatori", informeaza News.ro.

Christoph Daum a precizat ca daca avea contract pana in 2020 putea sa ignore scandarile."Trebuie insa sa trecem impreuna peste aceste dificultati. Daca dupa meciul din Muntenegru nu vor mai exista sanse de calificare, poate ca FRF se va decide in privinta contractului meu", a adaugat el.

Reprezentativa Romaniei a invins, vineri, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0, selectionata Armeniei, intr-un meci contand pentru etapa a saptea a grupei E de calificare la Cupa Mondiala din 2018.

Golul a fost marcat de Alexandru Maxim, in minutul 90+1. Maxim a deviat mingea in poarta de la aproximativ patru metri, dupa un sut de pe partea dreapta al lui Benzar.

Sursa foto: Paolo Bona / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri