Manualele scolare la reducere din campania celor de la eMAG ii pot ajuta pe scolari sa isi dezvolte vocabularul si sa se exprime cat mai corect, atat in limba romana cat si in limbile straine pe care le studiaza la scoala.

Manuale scolare la reducere: DOOM la oferta pe eMAG

Printre manualele scolare la reducere gasiti si dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane. Acesta este destinat celor care vor sa se exprime in conformitate cu normele lingvistice si literare actuale in scris si oral. Il puteti cumpara cu o reducere de 50% de aici.

Dictionarul scolar german-roman printre manualele la reducere de pe eMAG

Dictionarul scolar german-roman, roman german este conceput ca un instrument de lucru pentru cei care studiaza limba germana, precum si pentru vorbitorii nativi care se afla in situatia de a utiliza limba romana. Dictionarul contine cuvintele din fondul principal lexical al ambelor limbi si acei termeni tehnici uzuali din viata cotidiana. Acest manual scolar il puteti cumpara cu o reducere de 30% de aici.

Manuale scolare: dictionar ilustrat pentru limba engleza

Dictionarul ilustrat “Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza” este un manual scolar ce cuprinde 1000 dintre cele mai uzuale cuvinte din limba engleza. Formule de salut, denumiri de obiecte, de animale si activitati ce sunt prezentate copiilor in forma grafica. Il puteti cumpara la un pret special de aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By wavebreakmedia / Shutterstock.com