Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, a subliniat pe Facebook ca oamenii sa continue sa protesteze intrucat la Parlament se afla “o gasca de golani cu gura mare care calaresc tara de ani de zile si vor sa si-o treaca pe persoana fizica fara a mai fi deranjati".

Protestele se vor desfasura zilnic intre orele 17:00 – 23:55 iar, duminica, acestea se vor muta la Piata Victoriei.

"Daca sunteti in Bucuresti, mergeti la Parlament! La intrarea de la Izvor inteleg ca s-au strans oamenii carora le pasa! E incredibil ce fac in Parlament! Ciordache face din nou ce stie sa faca! Mergeti la Parlament! O gasca de golani cu gura mare care calaresc tara asta de ani de zile si vor sa si-o treaca pe persoana fizica fara a mai fi deranjati! Asta e tot ce stiu, asta e tot ce pot! Ei nu stiu altfel.

Trebuie opriti! Mergeti la Parlament!", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook, miercuri seara, spunand ca se afla la Bruxelles si ca se intoarce la Bucuresti joi.

Dacian Ciolos si liderul USR...
Citeste si: Ciolos si USR, apel comun la "unitatea fortelor democratice"

Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor a fost adoptata miercuri pe articole intr-o sedinta maraton care a durat peste 12 ore, votul final fiind insa amanat pentru ca PSD - ALDE - UDMR nu au reusit sa stranga suficienti deputati pentru a adopta actul normativ.

PSD-ALDE este supusa la presiuni si critici din TOATE partile – societatea civila, Ambasadele, Uniunea Europeana, NATO, o buna parte dintre magistrati (doua treimi), Procurorul General al Romaniei, ONG-uri, mediul privat.

Cu toate acestea, profitand de majoritatea pe care o au in Parlament si calcand peste legi si regulamente, PSD-ALDE continua sa isi bata joc de intreaga tara, sub bagheta lui Liviu Dragnea.

10 acte de CENZURA din partea...
Citeste si: 10 acte de CENZURA din partea PSD, in ultimele luni