O tanara in varsta de 25 de ani a murit, marti seara, dupa ce a fost impinsa de o femeie pe linia de metrou, in statia Dristor 1. Suspecta (36 de ani) a fost retinuta, dupa ce politistii au identificat-o pe baza imaginilor camerelor de supraveghere.

UPDATE In cursul noptii, politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti au depistat o femeie in varsta de 36 de ani, ale carei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei cautate, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, potrivit Digi24.

Potrivit reprezentantilor Politiei, la audieri femeia s-a recunoscut in imaginile video, dar nu a explicat de ce a facut aceste gesturi. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei.

Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp in urma. Conform Politiei, cea care a fost prima tinta agresiunii a facut reclamatie in jurul orei 20:00.

---------------------------------------------------

Potrivit sursei citate, Politia Capitalei a dispus ca politistii sa patruleze in toate statiile de metrou.

Politia solicita sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informatii despre persoana din imaginile surprinse de camerele de filmat de la metrou. Cei care o recunosc pe femeie sunt rugati sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau sa se adreseze celui mai apropiat politist.

Semnalmentele femeii sunt: varsta 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constitutie slaba, ten deschis, pometi proeminenti, imbracata in jacheta scurta de culoare inchisa, blugi bleumarin deschis, largi, pe cap purta o esarfa bleumarin inchis, care ii acoperea parul.

Cercetarile sunt efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri