O femeie in varsta de 42 de ani a depus o plangere la politie dupa ce, sustine ea, a fost amenintata de o femeie in varsta de 60 de ani. Incidentul a avut loc in statia de metrou Unirii 2.

UPDATE Agresoarea a fost gasita in zona statiei de metrou Pipera, la suprafata, si a fost dusa la audieri. Femeia este din Bucuresti si are 57 de ani, scrie Digi24. Intre reclamanta si agresoare nu a existat fizic.

A mai fost primita, prin e-mail, o plangere referitoare la o agresiune similara, iar acum se fac verificari pentru a se vedea daca este vorba despre acelasi tip de agresiune, comisa de aceeasi persoana.

--------------------------------

"Nu scapi de mine", i-ar fi spus o femeie de 60 de ani unei pasagere de 42 de ani, relateaza Digi24. Aceasta a depus pangere la Politia Metrou.

Diana Sarca, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca a fost identificata o persoana care are semnalmentele presupusei agresoare, dar ca politia face verificari.

Politia a distribuit imagini cu agresoarea. Semnalmentele presupusei agresoare sunt: varsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60 m, constitutie robusta, imbracata cu mai multe haine. Purta o fusta dreapta, de culoare neagra, pulover negru, lung, caciula neagra, geanta bej si cizme negre. Pe brat purta o haina de culoare neagra.

Foto: Digi24

Politia solicita sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informatii sa apeleze de urgenta prin 112 sau sa se adreseze celui mai apropiat politist.

Incidentul are loc la doar cateva zile de la tragedia in care o tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului de o femeie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri