Serban Sturdza, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Bucuresti (OARB), sustine, intr-o scrisoare deschisa adresata Gabrielei Firea, ca in Parcul Romiceanu, aflat intr-o zona protejata, se construieste, fara aprobarile necesare si legale, un patinoar si anunta ca a depus, luni, o sesizare in acest sens la Politia Capitalei.

In scrisoarea deschisa, adresata Gabrielei Firea, pe care presedintele OARB a postat-o pe Facebook, insotita de catre sesizarea facuta la Politia Capitalei, mentioneaza ca observa o schimbare a modului de lucru: "Nu mai e noaptea ca hotii, ci de Craciun, ca mafiotii".




"Fara nici o autorizatie afisata conform legii, s-a purces la construirea unui patinoar in parcul Romniceanu, arie protejata, de altfel. Si fara consultarea obligatorie a cetatenilor si fara acordul Directiei de Cultura a Municipiului Bucuresti. Cazul e tipic de ghinion, caci nu toata lumea hiberneaza de Craciun, intre doua sarmale si un carnat. Locuitorii vegheaza. Iar eu mi-am permis, in calitate de presedinte al OAR Bucuresti, sa merg in prima zi de Craciun si sa depun o plangere la Politia Capitalei.", mentioneaza Serban Sturdza.

In finalul scrisorii adresate Gabrielei Firea, acesta o roaga sa ia in considerare sesizarea facuta la politie si sa actioneze pentru a opri distrugerea parcului Romniceanu, mentionand ca "nici Ceausescu nu si-a permis sa demoleze in Bucuresti de Sfintele Sarbatori".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri