Primarul general Gabriela Firea a anuntat marti, in cadrul conferintei "70 de ani intr-un Centenar, Romania - Israel, Bucuresti - Tel Aviv - Ierusalim", ca in proiectul de buget al Capitalei pentru acest an a fost prevazuta o suma in vederea refacerii "din radacini" a Cartierului Evreiesc din Bucuresti, noteaza Agerpres.

"Cu mijloace administrative, atat eu ca primar general, cat si colegii din Consiliul General ne aducem o contributie si incercam sa ii rasplatim pe membrii comunitatii evreiesti de la Bucuresti, care sunt personalitati marcante ale cetatii. Asa cum stiti, cladirea de pe Lipscani in care se va amenaja Muzeul Holocaustului a fost transferata de la Primaria Capitalei catre Institutul "Elie Wiesel". De asemenea, ne face o mare bucurie si onoare ca Teatrul Evreiesc din Bucuresti sa fi fost deja consolidat si reabilitat. In bugetul din anul acesta am introdus o suma necesara, facem un prim pas in aceasta directie, dupa 27 de ani de la Revolutie, si anume refacerea din radacini a Cartierului Evreiesc din Capitala, intregind in acest fel Centrul Vechi al Capitalei Romaniei", a precizat ea, la conferinta organizata de Institutul "Eudoxiu Hurmuzachi".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri