CFR Calatori a anulat, vineri dimineata, 46 de trenuri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, precizand ca nu sunt trenuri blocate, iar traficul este deschis pe toate magistralele.

"Trenurile intra treptat in graficele normale de circulatie. Traficul este deschis pe toate magistralele, nu sunt trenuri blocate, circulatia fiind adaptata in continuare la conditiile de iarna", a anuntat CFR Calatori, potrivit Agerpres.

Pe de alta parte, CFR Calatori anunta ca in cursul zilei de vineri vor mai fi anulate unele trenuri.

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat, joi, avertizarile Cod galben si Cod portocaliu de ger si a emis, totodata, o informare de precipitatii mixte si polei, ninsori moderate cantitativ si intensificari ale vantului, valabila pana duminica dimineata.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 1 martie, ora 14:30 - 2 martie, ora 20:00, va fi in vigoare avertizarea Cod portocaliu in Moldova, estul Transilvaniei, Muntenia, Dobrogea si local in Oltenia, unde gerul va fi persistent, iar valorile termice vor fi comparabile cu recordurile inregistrate in aceasta perioada.

Astfel, in 26 de judete, inclusiv in Municipiul Bucuresti, temperaturile maxime se vor situa frecvent intre -12 si -6 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -22 si -12 grade, izolat mai coborate, sub -25 grade. In cursul noptii de vineri spre sambata (2/3 martie), temperaturi sub pragul de ger (-10 grade) se vor inregistra in Moldova si, izolat, in restul teritoriului.

Incepand din seara zilei de joi de la ora 23:00 va fi valabila la nivel national o informare meteo de precipitatii mixte, polei, ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zapada si intensificari ale vantului.

Pana duminica la ora 10:00, temporar vor fi precipitatii in majoritatea regiunilor. Va ninge, dar vor fi si perioade in care se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ploaie cu depunere de polei, in special in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Banat, precum si pe arii mai restranse in restul teritoriului.

Sursa foto: Facebook / CFR Calatori

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri