Elevii din Bucuresti care au media generala peste 8,5 vor primi premii in bani, cu sume intre 300 si 1.000 lei, potrivit unui proiect de hotarare adoptat de Primaria Generala, in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, scrie Digi24.

Elevii cu media generala 10 vor primi premii in cuantum de 1.000 de lei, iar cei cu media generala intre 9,5 si 9,99 si nota zece la purtare vor beneficia de premii de 400 lei.

Conform proiectului adoptat, elevii cu media generala intre 8,5 si 9,49 si nota 10 la purtare vor beneficia de un premiu de 300 de lei.

Premiile Primariei Capitalei pentru merite deosebite se vor acorda elevilor din invatamantul primar, gimnazial, liceal sau profesional.

Totodata, se vor acorda Premiile Primariei Capitalei pentru performanta, in cuantum de 600 de lei fiecare. Aceste granturi vor fi oferite pentru premierea unitatilor de invatamant preuniversitar de stat cu rezultate deosebite in domeniul performantelor scolare sau in domeniul incluziunii.

Citeste si:
Legislatie deficitara, femei agresate si martori care tac de frica
Agresorul de la...

Granturile pentru premierea unitatilor de invatamant cu rezultate deosebite in domeniul incluziunii pot fi accesate printr-un apel necompetitiv, pentru acoperirea nevoilor specifice din plan educational, material si comunitar.

„Incluziunea se refera la o alta maniera de abordare a educatiei pentru toti, iar scoala incluziva faciliteaza accesul tuturor la o educatie de calitate printr-o serie de activitati al caror centru este elevul”, indica raportul de specialitate.

Sursa foto: clinicaoananicolau.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Gabriela Firea vrea sa introduca vinieta pentru Bucuresti