Bogdan Erdeli, sublocotenent de jandarmi in rezerva, cere mutarea la alta arma dupa brutalitatile celor din Jandarmeria Romana de la mitingul de miercuri. Acesta este de parere ca institutia care trebuie sa ne apere "a devenit o societate comerciala de paza a domnului Liviu Dragnea”, scrie G4Media.

Un sublocotenent de jandarmi in rezerva a cerut oficial joi autoritatilor romane sa ii aprobe transferul la o alta arma din cadrul Ministerului Apararii Nationale. Bogdan Erdeli, bancher de investitii la o banca din Romania, cere mutarea pentru ca ”Jandarmeria Romana a devenit o societate comerciala de paza a domnului Liviu Dragnea si un posibil brat armat al Parlamentului la dispozitia discretionara a acestuia”.

In cererea adresata autoritatilor si vazuta de G4Media.ro Bogdan Erdeli arata ca ”Sunt mandru ca pot ajuta si doresc sa fiu chemat in orice imprejurare, dar nu doresc sa fiu coordonat de oameni fara caracter si fara onoare militara”.

”Mentionez ca am fost si sunt inregistrat in evidentele MApN si de fiecare data m-am prezentat cu mandrie si onoare si in termen la chemarile Centrului Militar Zonal Bucuresti din Strada 11 iunie. In contextul conflictului din Ucraina, am fost chemat la Centru Militar si mi s-a inmanat Ordinul de Incorporare cu termenul de prezentare schimbat de la 48 de ore la 8 ore. Pentru ca sunt convins ca nu sunt singurul care simte acest lucru, va rog mult sa ma ajutati in sensul celor mentionate pentru a putea servi cu mandrie Patria in continuare”.

Miercuri seara au avut loc cele mai tensionate proteste din acest an, cu zeci de protestatari ridicati de jandarmi. Jandarmii au fost extrem de tensionati si i-au bruscat pe manifestantii stransi cu miile in Piata Victoriei pentru a protesta fata de modificarile din justitie. Tensiunile au aparut imediat ce jandarmii au incercat sa ii impinga pe manifestanti in anumite perimetre.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri