Mai multi angajati ai institutiei sunt banuiti ca au primit sume de bani pentru a favoriza anumite dosare pentru Prima Casa. Citeste in continuare principalele titluri din presa de azi, 19 iulie.

Vasile Blaga si Crin Antonescu isi pregatesc revenirea in politica. Ludovic Orban ii vrea de partea sa in batalia din partid. Liberalii strang randurile cu doua saptamani inaintea unui important Consiliu National. Ludovic Orban incearca sa-si intareasca pozitia in partid apeland la fostii lideri Vasile Blaga si Crin Antonescu. Miercuri, la sediul din aleea Modrogan al partidului, Blaga s-a intalnit cu aripa pedelista din PNL, care isi doreste jumatate din locurile de pe lista pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, relateaza Gandul.

Lia Olguta Vasilescu sare in apararea Elenei Udrea: 'E o mizerie acolo, in dosarul ei'. Ministrul Muncii considera ca acuzatiile din dosarul Gala Bute, in care a fost condamnata Elena Udrea, sunt pure aberatii. Olguta Vasilescu a comentat intr-o interventie TV ca faptele pentru care a fost condamnata Elena Udrea nu exista. "Stiti bine ca nu am placut-o niciodata pe doamna Udrea, ba chiar am avut si procese de calomnie cu ea. E o mizerie acolo, in dosarul ei. Ca a facut o gala care a fost la televizor, o gala pe care a vazut-o toata lumea. Vorbesc unii despre o geanta cu care s-a plimbat si pe care nu a vazut-o nimeni", a declarat Lia Olguta Vasilescu la Romania TV.

Ajutorul social inceteaza in cazul refuzului unui loc de munca. Klaus Iohannis a promulgat modificarile si completarea Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, prin care ajutorul social inceteaza in cazul refuzului unui loc de munca, a informat, Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa, citat de Libertatea.

„Refuzul unui loc de munca oferit sau refuzul de a participa la serviciile pentru stimularea ocuparii fortei de munca si de formare profesionala oferite de agentiile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca atrage incetarea dreptului la ajutorul social”, prevede initiativa pentru modificarea si completarea Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat.

Perchezitii la Fondul de Garantare a Creditelor

Procurorii Parchetului General au descins joi dimineata la sediul Fondului de Garantare a Creditelor, intr-un dosar in care sunt efectuate 23 de perchezitii in legatura cu programul Prima Casa. Mai multi angajati ai institutiei sunt banuiti ca ar fi primit bani de la mai multe persoane ca sa le analizeze cu prioritate dosarul pentru obtinerea creditelor la programul „Prima Casa”. Vor fi puse in aplicare 8 mandate de aducere pe numele suspectilor si audiati 60 de martori. Citeste mai multe despre acest subiect pe Digi 24.

Niciun candidat nu s-a inscris pentru postul de sef al DNA. Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca pana miercuri, 18 iulie, nu s-a inscris nimeni la concursul pentru ocuparea functiei de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Postul a ramas vacant dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi. Ministrul crede insa ca, pana la finalul perioadei de inscrieri, adica 23 iulie, vor fi numerosi cei care sa intre in cursa pentru sefia DNA.

“Ieri, pe la ora 10 (miercuri - n.r.), nu era nimeni. Sa asteptam pana luni sa vedem daca se va inscrie cineva. Convingerea mea este ca se vor inscrie mai multi, mai multi decat atunci cand a fost procedura pentru DIICOT”, a spus Tudorel Toader, conform stirileprotv.ro

Sursa foto: Valery Evlakhov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri