In acest sfarsit de saptamana temperaturile se apropie de cele normale unui inceput de toamna.

Vineri unele averse slabe de ploaie isi vor face loc in cursul dupa-amiezii izolat in jumatatea nordica a tarii, iar spre seara cu totul punctiform si in sud-est. Vantul va sufla moderat in Dobrogea si slab, cel mult slab pana la moderat in restul regiunilor tarii. Temperaturile maxime, conform prognozelor Vremea.ro, vor fi cuprinse in general intre 24 si 29 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra, aproape ca de obicei, in depresiunile din estul Transilvaniei), 28-33 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 26-31 de grade in Moldova, scrie Vremea.ro.

In week-end vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu valori maxime de temperatura de pana la 23-28 de grade Celsius in jumatatea nordica si 28-33 de grade in cea sudica. Cele mai scazute valori se vor inregistra in depresiunile din estul Transilvaniei si in nordul Moldovei, iar cele mai ridicate in zona Luncii Dunarii. Din punct de vedere al aspectului vremea va fi doar usor instabila in vestul, centrul si in nordul teritoriului, unde local in special dupa-amiaza se vor produce unele averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice, in timp ce in sud si in est astfel de fenomene vor avea loc numai cu totul izolat (iar cantitatile de apa estimate a se acumula vor fi de asemenea nesemnificative).

Sambata vor fi 27 de grade in Moldova si Transilvania, 26 in Maramures, 28 in Crisana, Dobrogea si Banat, 31 in Oltenia si 30 in Muntenia. In Capitala vor fi 27 de grade ziua si 15 noaptea.

Si duminica se anunta ploi in mai multe zone. In Bucuresti vor fi 25 de grade si va ploua.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri