19 Septembrie 2018

Trafic inchis pe o portiune din Autostrada Soarelui, pana pe 4 noiembrie



Circulatia pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucuresti – Constanta, intre Lehliu – Gara si Drajna, va fi inchisa de marti, 18 septembrie, pana in 4 noiembrie, pentru efectuarea lucrarilor de reparatii la sistemul rutier.

Circulatia pe Autostrada A2 este inchisa intre kilometrii 68+700 metri – 75+900 metri (intre Lehliu – Gara si Drajna, judetul Calarasi), pentru efectuarea lucrarilor de reparatii la sistemul rutier, a anuntat Centrul Infotrafic. Traficul rutier se va desfasura pe calea 2, Constanta - Bucuresti, in ambele sensuri, pe cate o banda de circulatie.

De asemenea, in judetul Vaslui, pe DN 28 Albita – Raducaneni, pe tronsonul kilometric 132+400 metri – 138+350 metri, se vor executa lucrari la partea carosabila, pana pe data de 7 octombrie 2018, circulatia rutiera in anumite puncte desfasurandu-se pe un fir, alternativ.

Soferii sunt sfatuiti ca sporeasca atentia la volan, sa reduca viteza in zona efectuarii lucrarilor si sa semnalizeze din timp intentia de schimbare a benzii de circulatie.



Citeste si