Desi promoveaza un referendum care nu schimba cu absolut nimic in bine viata cetatenilor tarii, Coalitia pentru Familie, sustinuta de PSD-ALDE-PNL si alte minoritati, precum si de Biserica, joaca furibund pentru a reusi sa convinga cat mai multi romani sa iasa la urne. Uneori, insa, incalca in mod flagrant legea, atat cea penala, cat si cea a bunului simt.

Incepand cu cea a bunului simt si a echidistantei, aducem in prim plan doua incidente (extrem) de proaspete, care scot in evidenta atitudinea cel putin indoielnica pe care o au liderii miscarii.

Astfel, intr-o conferinta de presa care a avut loc in dimineata zilei de joi, reprezentantii CpF i-au dat afara pe cei din presa “nefavorabila” lor, in frunte cu publicatia Vice. Mai mult, s-au certat cu jurnalistii prezenti, amenintandu-i cu sesizari la CNA si chemarea politiei, intr-o busculada demna de Rusia si PSD, nu de o organizatie serioasa.

Mai mult, presedintele CpF, a strigat, in aceeasi conferinta, “vreti sa bagati crestinii in lagare?!” – spun cei care au declansat un referendum pentru reducerea drepturilor unei minoritati.

In urma cu cateva zile, Gheorghe Virgiliu, care spunea anterior ca educatia sexuala in scoli genereaza violuri si desfrau, si un individ care scrie constant pe site-uri ultraconservatoare fiind prezent si la proteste antivaccinuri, a vorbit la Digi24 despre pericolul care se poate abate asupra Romaniei daca devenim toleranti cu persoanele ce au alte preferinte sexuale decat majoritatea.

Totodata, "fanii" CpF se folosesc de abtibilduri care folosesc, fara scrupule, imaginea grafica si parte din mesajul transmis in campania Fara Penali in Functii Publice, incercand astfel sa pacaleasca pe cei creduli sa iasa la vot.

Abateri mult mai grave, de natura penala

O adevarata “armata” de oameni a impanzit Romania, impartind flyere, lipindu-le pe oriunde apuca – stalpi, pereti, borduri.

Cititori ai wall-street.ro au semnalat, insa, cazuri grave, de vandalism in medii private, nu doar incalcarea Art. 15 din legea 185/2013 (privind amplasarea si utilizarea mijloacelor de publicitate).

Astfel, in Sun Plaza Mall au avut loc recent acte de vandalism – multiple afise ca cele din imagine au fost lipite atat in incinta mall-ului, cat si in proximitate, in locuri unde afisajul este interzis de legea amintita mai sus.

Oficialii Sun Plaza Mall din Bucuresti au declarat, pentru wall-street.ro, ca “in ultima perioada am identificat si indepartat din incinta centrului comercial Sun Plaza mai multe afise si abtibilduri care promovau atat participarea cat si absenta de la referendumul pentru modificarea Constitutiei care va avea loc in luna octombrie a acestui an. De asemenea, de-a lungul timpului am identificat si indepartat anunturi si afise pe o larga varietate de teme si subiecte care nu au implicat si nu implica reprezentantii centrului comercial. Actiunile pro sau contra referendumului nu sunt sustinute de centrul comercial Sun Plaza”, spun acestia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri