In cadrul unei interventii la Realitatea TV, jurnalistul Stelian Negrea a dezvaluit ca Elena Udrea ar fi acceptat sa colaboreze cu mai multi investigatori FBI.

Potrivit sursei citate, FBI ar fi interesat de afacerile desfasurate in perioada regimului Basescu, iar vizati sunt Traian Basescu, George Maior si Florian Coldea.

"Potrivit informatiilor noastre, Udrea a acceptat sa colaboreze cu investigatorii FBI. Este o stire care ar trebui sa dea fiori pe sira spinarii celor trei persoane. Udrea este trezorierul unor afaceri uriase pe timpul celor doua mandate ale lui Traian Basescu. Poate aflam niste lucruri cutremuratoare. Intr-o investigatie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafata si pe care le pot converti in probe juridice", a tinut sa precizeze jurnalistul Stelian Negrea, scrie realitatea.net.

"Atat Udrea, cat si Alina Bica pot pune la dispozitia anchetatorilor probe solide. Ele pot da substanta si pot transforma niste banuieli in probe juridice", a tinut sa mai spuna jurnlistul.

Citeste si:
Curtea de Apel: Traian Basescu a colaborat cu Securitatea
Curtea de Apel: Traian...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Udrea: Alina Bica nu mai calca in Romania