In cadrul unei interventii la Realitatea TV, jurnalistul Stelian Negrea a dezvaluit ca Elena Udrea ar fi acceptat sa colaboreze cu mai multi investigatori FBI.

Potrivit sursei citate, FBI ar fi interesat de afacerile desfasurate in perioada regimului Basescu, iar vizati sunt Traian Basescu, George Maior si Florian Coldea.

"Potrivit informatiilor noastre, Udrea a acceptat sa colaboreze cu investigatorii FBI. Este o stire care ar trebui sa dea fiori pe sira spinarii celor trei persoane. Udrea este trezorierul unor afaceri uriase pe timpul celor doua mandate ale lui Traian Basescu. Poate aflam niste lucruri cutremuratoare. Intr-o investigatie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafata si pe care le pot converti in probe juridice", a tinut sa precizeze jurnalistul Stelian Negrea, scrie realitatea.net.

"Atat Udrea, cat si Alina Bica pot pune la dispozitia anchetatorilor probe solide. Ele pot da substanta si pot transforma niste banuieli in probe juridice", a tinut sa mai spuna jurnlistul.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri