Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" pentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune, informeaza Administratia Prezidentiala, citata de Agerpres.

UPDATE ora 11.10:

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost externat vineri dimineata de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central, dupa ce, in urma cu o zi, a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, informeaza Agerpres.

"In cursul diminetii de astazi, 26 octombrie a.c., presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a fost externat din Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central 'Dr Carol Davila' cu recomandari medicale privind planul de recuperare fizica, elaborat post-operator interventiei artroscopice minim invazive practicate la umarul stang", afirma unitatea medicala intr-un comunicat de presa.

Stire initiala:

"Presedintele Romaniei este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, starea sa de sanatate fiind optima", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" precizeaza ca seful statului a suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang.

"Astazi, 25 octombrie a.c., presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central 'Dr. Carol Davila' (SUUMC), in vederea efectuarii unei interventii minim invazive artroscopice la umarul stang. Interventia a decurs fara probleme. Pacientul urmeaza tratament antialgic, antiinflamator si antibioterapie cu spectru larg, incepand, inca din aceasta seara, in post-operator, procedurile de recuperare fizica, conform protocolului aplicat in cazul unui astfel de tratament chirurgical", informeaza un comunicat al SUUMC.

Pe 26 aprilie 2016 presedintele Iohannis a fost internat tot la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" si operat la umarul drept. Interventia chirurgicala a decurs fara probleme. A doua zi, seful statului a fost externat si si-a reluat activitatea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri