Tel Drum castiga un nou contract in Teleorman: Modernizeaza o scoala cu 7,2 milioane de lei

Cu toate ca se afla in insolventa, celebra firma Tel Drum continua sa castige contracte in Teleorman, fostul fief al liderului PSD, Liviu Dragnea. De aceasta data este vorba despre un contract de 7,2 milioane de lei, scrie Ziare.com.

Contractul de 7,2 milioane de lei este pentru reabilitarea unei scoli in Zimnicea, care a fost dat luna trecuta acestei societati, potrivit datelor din sistemul electronic de achizitii publice.

Contractul "Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii Modernizare si dotare Scoala gimnaziala nr. 2, oras Zimnicea", a fost acordat firmei Tel Drum, de Primaria Zimnicea, prin procedura simplificata.

Valoarea: 7.260.833,45 de lei.

Lucrarile principale pe care urmeaza sa le execute societatea: Amenajare/ Sistematizarea exterioara/Imprejmuire, modernizarea celor doua corpuri de constructie, Finisaje interioare si exterioare, instalatii si amenajare teren de sport multifunctional.

Citeste si:
BREAKING: Liviu Dragnea inculpat în dosarul Tel Drum
BREAKING: Liviu Dragnea...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Societatea Tel Drum este in stare de insolventa si este trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni. Procurorii DNA mai au pe rol o ancheta, in care acuza ca societatea ar fi controlata prin interpusi de catre liderul PSD, Liviu Dragnea.

Tel Drum este acuzata de constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu. La solicitarea DNA, magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis interzicerea procedurii de dizolvare sau lichidare a societati Tel Drum


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri