Tel Drum a primit un nou contract de la CJ Teleorman: 13 milioane de lei pentru modernizarea unui drum de 7,5 km

Societatea Tel Drum, aflata in insolventa si judecata pentru fraude europene, a castigat al doilea contract in acest an de la Consiliul Judetean Teleorman, pentru lucrari constructii de drumuri, valoarea contractului fiind de 13 milioane de lei, potrivit ziare.com.

Obiectul achizitiei este modernizarea DJ 612 Calinesti (DJ 703) - Antonesti km 48+080 - 55+594 (7,514 km), potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Acesta este al doilea contract pe care Tel Drum l-a primit in 2019 de la CJ Teleorman. La inceputul acestui an, societatea a primit un contract de 10 milioane de lei pentru modernizarea DJ 506 Scurtu Mare (DJ 701) - Negreni, km 87+000 - 94+160 (7,160 km).

Societatea Tel Drum este in stare de insolventa si este trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni.

Procurorii DNA mai au pe rol o ancheta, in care acuza ca societatea ar fi controlata prin interpusi de catre liderul PSD, Liviu Dragnea.

Citeste si:
BREAKING: Liviu Dragnea inculpat în dosarul Tel Drum
BREAKING: Liviu Dragnea...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Tel Drum este acuzata de constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu. La solicitarea DNA, magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis interzicerea procedurii de dizolvare sau lichidare a societati Tel Drum.

Sursa foto: PAULA NEAMTU / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri