12 Noiembrie 2018

[VIDEO] Atac la mall in Braila: imagini cu atacatorul care striga "trebuie sa curga sange pentru tara asta"



Zece persoane au fost ranite duminica de un tanar de 20 de ani, care a intrat cu masina in usile de acces de la mall-ul din Braila, la putin timp dupa ce a injunghiat un barbat si a ranit doi pietoni aflati pe centura orasului.

"Sapte persoane au fost ranite la mall Braila, printre care cinci adulti si doi copii de 11 si 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanta SMURD si patru ambulante SAJ si transportate la Unitatea de Primiri Urgente. La fata locului s-a intervenit cu o masina de descarcerare", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian, conform Agerpres.ro.

Inainte cu putin timp de a intra in multimea de la mall, tanarul injunghiase un barbat in comuna Cazasu din apropierea municipiului Braila, cu care avusese un conflict de la o masina, si ranise alte doua persoane, pe centura orasului, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al IPJ, Laura Dan.

"Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmand a se stabili daca acesta se afla sub influenta altor substante", a declarat Laura Dan.



Citeste si