Cursurile scolare vor fi suspendate si marti in unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Timis, ca urmare a vremii nefavorabile, informeaza Ministerul Educatiei Nationale.

De asemenea, marti, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la reteaua de energie electrica, nu se vor sustine ore de curs in unitati de invatamant din judetele Arad (40), Mehedinti (24) si Valcea (1), scrie Agerpres.

Potrivit unei informari a Ministerului Educatiei remisa AGERPRES, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile autoritatile din judetele Mehedinti si Timis au decis, in urma reuniunilor comitetelor pentru situatii de urgenta, suspendarea integrala a cursurilor scolare pentru ziua de luni, 17 decembrie.

Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrica, luni nu s-au desfasurat cursuri in mai multe unitati de invatamant din tara: Arad (40), Arges (13), Bihor (9), Caras-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramures (4), Olt (1), Satu Mare (10) si Valcea (35).

Sursa foto: Creativa Images/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri