18 Decembrie 2018

Scoli inchise in mai multe judete din tara, din cauza vremii nefavorabile



Cursurile scolare vor fi suspendate si marti in unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Timis, ca urmare a vremii nefavorabile, informeaza Ministerul Educatiei Nationale.

De asemenea, marti, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la reteaua de energie electrica, nu se vor sustine ore de curs in unitati de invatamant din judetele Arad (40), Mehedinti (24) si Valcea (1), scrie Agerpres.

Potrivit unei informari a Ministerului Educatiei remisa AGERPRES, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile autoritatile din judetele Mehedinti si Timis au decis, in urma reuniunilor comitetelor pentru situatii de urgenta, suspendarea integrala a cursurilor scolare pentru ziua de luni, 17 decembrie.

Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrica, luni nu s-au desfasurat cursuri in mai multe unitati de invatamant din tara: Arad (40), Arges (13), Bihor (9), Caras-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramures (4), Olt (1), Satu Mare (10) si Valcea (35).



Citeste si