Incepand cu joi, 3 ianuarie, vremea se raceste simtitor. In urmatoarele zile, temperaturile vor fi mai scazute decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, fiind tot mai frig de la o dimineata la alta. Meteorologii anunta ninsori in cea mai mare parte a tarii, in timp ce in zonele montane ne putem astepta si la viscol.

Sunt anuntate ninsori in special in partea de vest, centru si nord a tarii.

Meteorologii spun ca un val de aer polar acopera Romania incepand de astazi, temperaturile urmand sa coboare pe timpul noptii chiar si la -16 grade Celsius, urmand sa revenim la normal dupa data de 6 ianuarie, scrie Ziare.com.

Pana atunci insa, incepand de joi vorbim de valori termice sub -10 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si din nordul Moldovei, unde este posibil sa avem si precipitatii sub forma de ninsori. In special in zonele montane vor avea loc intensificari ale vantului.

Vremea se raceste si in Bucuresti, unde ne asteptam in perioada urmatoare la innorari temporare, dar si la precipitatii predominant sub forma de ploi si lapovita. Valorile de temperatura vor fi mai coborate, cu maxime de -0 grade pana la 1 grad si minime intre -6, -7 grade.

Iata maximele prognozate pentru joi in alte orase din tara:

Brasov: - 1 grad
Baia Mare: -2 grade
Cluj-Napoca: - 1 grad
Constanta: 4 grade
Craiova: 2 grade
Suceava: -1 grad
Iasi: 1 grad
Galati: 2 grade
Timisoara: 2 grade

Temperaturi mai scazute decat cele normale se vor inregistra in intreaga prima decada a lunii ianuarie, cand maximele vor fi cuprinse intre -7 grade pana la 1 grad, in timp ce minimele se vor situa intre -16 grade in estul Transilvaniei si -3 grade pe litoral.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri