4 Ianuarie 2019

UPDATE: Statiile de metrou Romana si Piata Victoriei au fost deschise dupa posibila tentativa de suicid



Statiile de metrou Romana si Piata Victoriei au fost deschise joi, incepand cu ora 16.30, iar circulatia trenurilor se desfasoara normal, dupa ce statiile au fost inchise mai mult de o ora, iar circulatia s-a desfasurat in sistem pendula intre statiile Universitate-Berceni si Aviatorilor– Pipera, dupa ce o persoana a fost lovita de un tren, in apropiere de statia Pipera, luandu-se in calcul o posibila tentativa de suicid, informeaza Metrorex.

Update ora 16.50:

Metrorex informeaza ca statiile Romana si Piata Victoriei au fost deschise, iar circulatia a fost reluata in regim normal pe ambele fire.

Stire initiala:

"Metrorex informeaza ca, astazi, 03.01.2019, incepand cu ora 15:00, circulatia trenurilor de metrou este reorganizata, pe Magistrala 2 de metrou: se circula in sistem pendula intre statiile Universitate-Berceni si Aviatorilor– Pipera. Statiile Romana si Piata Victoriei sunt inchise", se arata intr-un comunicat emis joi de Metrorex.

Administratorul metroului bucurestean precizeaza ca ar putea fi vorba despre o tentativa de suicid.

"Reorganizarea a fost facuta ca urmare a lovirii unei persoane de catre un tren de metrou, in tunel, la 50 m de statia Piata Romana, posibila tentativa de suicid. Urmeaza ca ancheta de cercetare sa stabileasca conditiile in care s-a produs evenimentul", se mai arata in comunicat.

La fata locului au ajuns atat echipele medicale SMURD, cat si Salvatarii Metrou.



Citeste si