Ro-Alert: Bucurestenii sunt rugati sa nu mai foloseasca insistent serviciul 112 pentru situatii care nu reprezinta urgente reale

Bucurestenii au primit un mesaj prin intermediul sistemului Ro-Alert prin care sunt rugati sa nu mai apeleze insistent la 112 pentru cazuri care nu reprezinta urgente realie pentru a nu bloca sistemul de interventie.

"Pentru evitarea suprasolicitarii sistemului de apel 112, rugam populatia din Bucuresti si Ilfov, sa evite apelurile repetate la 112, care vizeaza degajarea copacilor sau alte situatii similare, cu exceptia celor cu victime sau care pun in pericol imediat viata. La acest moment, personalul 112 si cel al ISU a fost suplimentat, fiind mobilizat pentru gestionarea tuturor situatiilor de urgenta, acordand prioritate urgentelor majore", este mesajul transmis bucurestenilor prin intermediul sistemului Ro-Alert.

Autoritatile precizeaza ca personalul 112 si cel al ISU a fost suplimentat pentru a putea gestiona toate situatiile de urgenta, acordan prioritate celor majore.

Sursa foto: By Georgejmclittle / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Cazul unui pacient externat la cerere: după o săptămână a ajuns aproape în comă
Setari Cookie-uri