Pompierii intervin, sambata dimineata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hala de productie a condimentelor P+2, in municipiul Alba Iulia, au informat reprezentantii IGSU, potriivit Agerpres.

Potrivit acestora, hala are o suprafata de aproximativ 8.000-10.000 de metri patrati, iar arderea se manifesta generalizat.

In sprijinul echipajelor care intervin la locul evenimentului actioneaza patru autospeciale de stingere, o autoscara de interventie la inaltime, descarcerarea si un echipaj de prim-ajutor.

Alte autospeciale au fost dislocate in sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu si ISU Mures, in total actionand 11 masini de stingere.

Pana in acest moment nu au fost inregistrate victime, potrivit IGSU.

ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-alert, pentru anuntarea populatie din zona asupra prezentei fumului dens rezultat din procesul de ardere.

Sursa foto: ISU Alba

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri