20 Februarie 2019

Mesaj de avertizare RO-Alert: Incendiu la depozitul Remat din comuna Afumati. Ramaneti pe cat posibil in incinte si nu va expuneti la fum



Sistemul RO-ALERT a fost folosit astazi, in jurul orei 13:45, pentru a informa populatia din Bucuresti si din judetul Ilfov cu privire la incendiul declansat la depozitul Remat din Afumati.

In mesajul transmis prin intermediul sistemului RO-ALERT, autoritatile ii instiinteaza pe locuitorii din Bucuresti si din judetul Ilfov cu privire la masurile suplimentare de protectie pe care trebuie sa le ia in urma incediului din Afumati.

"Incendiu depozit Remat in comuna Afumati/Ilfov cu degajari mari de fum, norul de fum se indreapta in directia mun. Bucuresti. Pentru asigurarea protectiei ramaneti pe cat posibil in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor DSU-IGSU", apare in mesaul transmis prin RO-ALERT.

Conform precizarilor facute de catre ISU, sunt degajari mari de fum care se indreapta catre Bucuresti, iar pompierii au dificultati in zona intrucat nu exista hidranti disponibili.



Citeste si