Circulatia liniei de tramvai 41 va fi suspendata, in lunile iulie si august ale acestui an, intre Podul Grant si terminalul Ghencea, pentru finalizarea lucrarilor la trei mari obiective de infrastructura, a informat Primaria Generala a Capitalei.

Este vorba despre Pasaj denivelat subteran Pod Grant, Podul hobanat peste Soseaua Virtutii, Statia de metrou "Parc Drumul Taberei", conform Agerpres.ro.

Primaria Municipiului Bucuresti a avizat in Comisia Tehnica de Circulatie din data de 04 aprilie 2019 urmatoarele lucrari: lucrari de reabilitare si consolidare Pasaj denivelat subteran Pod Grant; podul hobanat peste Sos. Virtutii, in cadrul obiectivului Penetratie si racord Splaiul Independentei - Ciurel - Autostrada Bucuresti - Pitesti; statia de metrou "Parc Drumul Taberei" pe Bd. Drumul Taberei, in zona intersectiei cu Str. Brasov in cadrul proiectului "Magistrala 5 - Drumul Taberei - Pantelimon. Tronson 1. Ca urmare a acestor avize, s-a luat decizia suspendarii circulatiei liniei de tramvai 41 in perioada iulie - august 2019, intre Podul Grant si terminalul Ghencea, pentru buna desfasurare a lucrarilor la obiectivele de investitii mai sus mentionate", a precizat comunicatul PMB.

Tronsonul liniei 41 ramane neafectat intre Casa Presei si Podul Grant, prin asigurarea unui rebrusment (schimbare a directiei traseului) pe strada Turda.

Pentru restul traseului - Pod Grant - terminalul Ghencea - se introduce linia naveta de autobuz 641.

In ceea ce priveste fluxul de calatori deservit de linia 41, traseul acestei linii este acoperit in prezent de 36 de tramvaie ce asigura o capacitate maxima de 7077 calatori/h/sens.

Pe perioada de vara, traseul liniei 41 va fi acoperit de un numar de 35 tramvaie cu o capacitate de 6880 calatori/h/sens.

In zilele de sarbatori, acest traseu este acoperit de un numar de 25 tramvaie cu o capacitate de 5188 calatori/h/sens, a mentionat PMB.

Sursa foto: Agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri