Copilul a fost dus la Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar femeia, la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia", au declarat surse judiciare, scrie Mediafax.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a declarat ca bebelusul, care ar avea aproximativ o luna si jumatate, a fost aruncat de mama lui dintr-un taxi, moment in care soferul a oprit imediat autoturismul.

Din primele investigatii a rezultat ca bebelusul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, fiind dus la Spitalul "Grigore Alexandrescu", pentru ingrijiri.

Oprita a precizat ca mama copilului prezinta vizibil tulburari psihice, astfel ca, potrivit prevederilor legale, ea va trebui transportata la un spital de psihiatrie.

Coordonatorul SMURD Bucuresti a mai spus ca, in momentul sosirii echipajului medical la fata locului, pentru preluarea copilului, femeia a continuat sa-l tina in brate, refuzand sa il dea.

Surse din Politie au declarat ca mama le-ar fi spus politistilor ca portiera taxiului s-a deschis accidental, in timp ce soferul masinii sustine ca femeia a deschis usa si a aruncat copilul.

Ancheta in acest caz este realizata de procurori de la Parchetul Capitalei, impreuna cu politistii judiciaristi.