Persoana care a amenintat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Sercan a fost identificata. De asemenea, au loc mai multe perchezitii, la biroul sau si la locuinta sa. Este vorba despre un ofiter de politie.

Sunt perchezitii, miercuri dimineata, la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza si acasa la un ofiter al institutiei. Colegii sai din IGPR il banuiesc pe acesta ca ar fi persoana care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan.

Este vorba despre un ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie. El a fost depistat in Slatina si urmeaza sa fie adus la audieri in Bucuresti, potrivit informatiilor Digi24.

Barbatul lucreaza la o structura de suport, a absolvit Academia de Politie in ultimii doi ani si nu este inscris la scoala doctorala.

Jurnalista Emilia Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant, cel mai recent la Academia de Politie, a anuntat, in urma cu o saptamana, pe pagina sa de Facebook, ca a primit amenintari cu moartea.

Top 10 retele sociale unde...
Citeste si: Top 10 retele sociale unde trebuie sa ai cont in 2019

Sursa foto: Reporteris.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Postarile pe Facebook, criteriu in recrutarea angajatilor