”Repeta dupa mine! Sa fiu impreuna cu cine vreau eu!”, incanteaza o familie de vrajitoare din Romania, intr-un apel video cu un client din India care le-a platit pentru a face vraji de dragoste. Asa incepe un reportaj Reuters, preluat de HotNews, despre modul in care vrajitoarele din Romania au inceput sa foloseasca internetul pentru a-si extinde aria de clienti si, evident, pentru a obtine cat mai multe castiguri financiare.

Dragostea si banii nu sunt singurele pentru care fac vraji. Mai nou, femeile s-au alaturat protestelor anti-coruptie si spun ca au facut vraji impotriva politicienilor corupti si a guvernului, in perspectiva alegerilor europarlamentare.

Puterea internetului a oferit comunitatii de vrajitoare din Romania ocazia de a trece de la practicile lor traditionale la lumea digitala. Vrajitoria a fost considerata drept un obicei popular raspandit in aceasta tara din estul Europei, fiind vorba despre 4.000 de vrajitoare care au clienti in Europa, Asia si SUA, scrie Reuters.

Mai nou, vrajitoarele spun ca si-au indreptat atentia si asupra politicii, alaturandu-se protestelor anti-coruptie. Vrajitoarea Minca sustine ca a contactat online alte noua vrajitoare din Europa si SUA, ca sa blesteme parlamentarii romani pe care vrajitoarele ii considera corupti.

Citeste si:
Kovesi pentru Reuters: Presiunea politica a crescut
Laura Codruta Kovesi pentru...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Parlamentul turc adopta o ampla reforma a tribunalelor