Doi politisti au fost prinsi in timp ce conduceau sub influenta alcoolului, in cadrul unei actiuni desfasurate de Politia Rutiera. Unul dintre ei a fost sanctionat contraventional, iar celuilalt, de la Politia Capitalei, i s-a intocmit dosar penal. In ambele cazuri vor avea loc anchete disciplinare.

Politia Capitalei anunta ca, vineri seara, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au oprit in trafic mai multi soferi, iar doi dintre cei opriti si testati cu privire la consumul de alcool sunt politisti, conform Digi24.ro.

„Ambilor conducatori auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, fata de unul dintre politisti s-a luat masura sanctionarii contraventionale, pe numele celui de-al doilea, care activeaza in cadrul DGPMB, fiind intocmit dosar penal”, arata sursa citata.

In cazul politistului din cadrul Sectorului 4 se va declansa o ancheta disciplinara, in cadrul careia se vor face verificari prin structura de control intern, mentioneaza Politia Capitalei.

Totodata, Politia Romana anunta ca, in cazul politistului din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice si sanctionat contraventional, se va declansa o ancheta disciplinara, in cadrul careia se vor efectua verificari, prin Directia Control Intern a Politiei Romane.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri