Presedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent vineri la Topoloveni, judetul Arges, a apreciat ca este realizabila reducerea cu 50% a tarifului pentru cursele aeriene interne in cazul studentilor, scrie Agerpres.

"Am stabilit - si pana la urma s-a aprobat - transport gratuit pe calea ferata (pentru studenti, n.r.). Mi se pare o idee foarte buna si aceasta cu 50% pentru biletele de avion in interiorul tarii. Cred ca o sa fie bucuroase si companiile de transport. Dar da, eu cred ca se poate face", a declarat el in cadrul unei intalniri cu membri si simpatizanti ai PSD la Centrul Cultural din Topoloveni.

Precizarile au fost facute dupa ce o studenta care a luat cuvantul a salutat introducerea transportului gratuit pe calea ferata pentru studenti, dar a propus si reducerea tarifului pentru transportul aerian intern.

"As avea o idee, daca imi permiteti, pentru transportul aerian intern - sa fie redus la 50%, pentru ca exista schimburi de experiente intre facultati si ar fi ceva foarte util", a spus ea.

Toti protestatarii...
Citeste si: Protestatarii anti-Dragnea de la Topoloveni, luati cu duba de jandarmi


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
5 motive pentru care Guvernul Dancila ar trebui demis urgent