Restrictii de circulatie in Capitala pentru desfasurarea a doua manifestatii publice: "Bucharest Pride" si "Marsul Normalitatii"

Doua manifestatii publice - ''Bucharest Pride'' si ''Marsul Normalitatii'' - se vor desfasura sambata in Capitala, ocazie cu care vor fi impuse anumite restrictii de circulatie, potrivit Agerpres.

Asociatia "ACCEPT" organizeaza sambata, intre orele 17,00 - 20,30, un mars pentru promovarea tolerantei si diversitatii pe traseul: Calea Victoriei - bulevardul Regina Elisabeta - Piata Universitatii, zona statuilor, adunare publica la care organizatorii estimeaza participarea unui numar de aproximativ 5.000 de persoane. Incepand cu ora 17,30 se va restrictiona traficul pe Calea Victoriei, segmentul cuprins intre Piata Victoriei si strada Frumoasa.

Tot sambata, intre orele 12,00 - 16,00, Asociatia "Noua Dreapta" organizeaza un mars pe traseul: Piata Victoriei - bulevardul Lascar Catargiu - Piata Romana - bulevardul Magheru - bulevardul Nicolae Balcescu - Piata Universitatii - bulevardul I. C. Bratianu - strada Halelor - Splaiul Independentei - Dealul Patriarhiei, la care organizatorii estimeaza participarea unui numar de aproximativ 300 de persoane. Deplasarea participantilor se va face pe banda I de circulatie, cu exceptia tronsonului dintre strada Doamnei si strada Halelor, unde acestia se vor deplasa exclusiv pe trotuar.

* Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine publica si protectia participantilor la cele doua evenimente.

"Jandarmeria Capitalei recomanda persoanelor care vor participa la aceste adunari publice, dar si celorlalti cetateni sa manifeste intelegere fata de masurile luate, sa adopte un comportament civilizat, sa respecte indicatiile jandarmilor, sa evite conflictele de orice natura si sa anunte cea mai apropiata patrula de jandarmi, daca observa persoane care au un comportament antisocial", transmite Jandarmeria.

Citeste si:
Restrictii de circulatie in Capitala. Ce evenimente au loc
Restrictii de circulatie in...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Sursa foto: By Sundry Photography / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri