O femeie a murit, iar alte opt persoane au fost ranite, la 29 iunie 2019, dupa ce doua autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier care a avut loc pe E 85, in localitatea Mogosesti Siret, la intersectia cu Hanul Ancutei, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.

Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al ISU Iasi, a declarat pentru AGERPRES ca in urma accidentului au fost noua victime, dintre care patru copii. Una dintre victime, o femeie de 78 de ani, a decedat, alte sapte au fost transportate la spital. Una dintre victime a refuzat transportul la spital, conform Agerpres.ro.

26 iunie - Sase persoane, intre care doi copii, au ajuns la spital, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier petrecut pe DN 1, intre localitatile brasovene Ghimbav si Codlea.

22 iunie - O persoana si-a pierdut viata, iar alte trei au fost ranite in urma unui accident produs pe DJ 151 din judetul Bistrita-Nasaud, in apropierea localitatii Blajenii de Jos.

21 iunie - Doua persoane au decedat si alti doi minori au fost grav raniti in urma unui accident rutier petrecut pe sensul catre Timisoara al autostrazii A1, la kilometrul 447, in zona localitatii Traian Vuia.

18 iunie - Opt persoane, dintre care sapte angajati ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Brasov, au fost ranite intr-un accident rutier produs pe DN73A, la iesirea din localitatea Sercaia catre Ohaba.

16 iunie - Doua femei au murit, iar alte patru persoane au suferit traumatisme multiple in urma unui accident rutier care a avut loc, pe DN 18, intre localitatile Leordina si Petrova, judetul Maramures.

29 mai - Sapte persoane, printre care si un copil, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut pe DN 13E, in zona Campu Frumos, in apropierea municipiului Sfantu Gheorghe.

26 mai - Trei barbati au murit intr-un accident rutier produs pe DN 61, in localitatea Milcovatu din judetul Giurgiu.

22 mai - Doua persoane au murit si patru au suferit rani usoare intr-un accident rutier produs pe Drumul National 15, intre Brancovenesti si Suseni, judetul Mures.

20 mai - Opt persoane au fost transportate la spital in urma unui accident rutier produs in noaptea de duminica spre luni in judetul Satu Mare.

3 mai - Cel putin sase persoane au fost transportate la spital, in urma unui accident rutier care s-a produs pe drumul national 29 care face legatura intre municipiile Botosani si Suceava, pe raza localitatii Baisa.

23 aprilie - Doua persoane au decedat si alte doua au fost grav ranite in urma unui accident rutier produs marti pe DN 2, in zona localitati buzoiene Potarnichesti.

13 aprilie - Un barbat a murit in urma unui accident rutier petrecut in localitatea Bobalna, iar un altul a fost transportat in stare grava la spital. Cele doua victime au ramas incarcerate in urma impactului dintre autoturismele in care se aflau.

12 aprilie - O tanara de 19 ani a decedat dupa ce masina in care se afla a intrat in coliziune cu un alt autovehicul pe str. Televiziunii din Capitala.
12 aprilie - O persoana a decedat si alte patru au ajuns la spital, dupa ce dubita in care se aflau a intrat intr-un copac pe DN 1A, la iesire din localitatea Cocorastii Olt, judetul Prahova.

6 aprilie - O persoana a decedat si alte doua au ramas incarcerate in urma unui accident rutier in localitatea ilfoveana Jilava, in care au fost, de asemenea, avariate patru autoturisme.

24 ianuarie - Patru persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier, pe Drumul National 65, in judetul Teleorman. Din cauza vitezei, dar si a carosabilului umed, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si acesta s-a izbit de un copac. Toti cei patru aveau varste cuprinse intre 30 si 40 de ani.

21 ianuarie - O tanara de 20 de ani, din Suceava, a murit, in urma unui accident rutier provocat de un tanar de 19 ani, care conducea un autovehicul dinspre Gilau spre Cluj-Napoca,. In urma accidentului, soferul a fost grav ranit.

20 ianuarie - Un accident rutier soldat cu decesul a doi tineri, ambii in varsta de 18 ani, s-a produs in urma coliziunii a doua autoturisme pe DN 22, in zona localitatii Palazu Mic.

17 ianuarie - Un barbat a murit si o femeie a fost grav ranita in judetul Constanta, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac pe DN 39, intre statiunile Neptun si Olimp.

16 ianuarie - Un tanar in varsta de 22 de ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, una ramanand incarcerata, in urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 5, intre localitatile Adunatii Copaceni si Calugareni, si in care au fost implicate trei autoturisme.

10 ianuarie - Un barbat in varsta de 63 de ani, din comuna Peretu, judetul Teleorman, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier. Barbatul se deplasa pe jos, pe marginea E 70, drumul care face legatura intre Alexandria si Craiova, cand a fost acrosat de un autoturism.

9 ianuarie - Un tanar din orasul Darabani si-a pierdut viata intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN 29 B, pe raza localitatii Dealu Mare, in apropiere de municipiul Dorohoi. Tanarul de 27 de ani era pasager pe scaunul din stanga al autoturismului cu volan pe dreapta, care era inmatriculat in Bulgaria. El a ramas incarcerat, iar apoi, dupa ce a fost scos de pompieri, a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, insa, din cauza gravelor traumatisme suferite la cap, nu a putut fi salvat.

7 ianuarie - O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un accident rutier produs pe DN 7, in localitatea argeseana Draganu.

6 ianuarie - Doua persoane au murit, iar o alta a fost grav ranita, dupa ce autoturismul cu care se deplasau au intrat in coliziune cu mai multe podisti si un copac, pe DJ100H, in satul Grajdana, comuna Tisau.

5 ianuarie - Un barbat de 43 ani din judetul Galati a murit, in urma unui accident rutier produs pe DN 26, in zona localitatii Vanatori, in care au fost implicate trei autovehicule.

4 ianuarie - Un barbat de 31 de ani, din satul Smardan, judetul Dolj, a murit intr-un grav accident rutier care a avut loc pe raza localitatii respective dupa ce a pierdut controlul autoturismului pe care il conducea.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri