Mai multe statii de autobuz din Capitala vor fi reamplasate sau vor fi redenumite, anunta Societatea de Transport Bucuresti.

Astfel:

- statia "Fabrica de Margarina" de pe traseul liniilor R421 si R424, situata pe Soseaua Alexandriei, se va redenumi "Fabrica de Medicamente";
- statia "Aprodex" de pe traseul liniilor 1, 8, 10, 11 si 25, situata pe Soseaua Progresului, se va redenumi "Cartier Panduri";
- statia "Kiev" de pe traseul liniilor 65, 86, 97, 105 si N117, situata pe Calea Grivitei, se va redenumi "Feroviarilor".
- statia de autobuz "Sos. Berceni" de pe traseul liniilor N103 si N124, situata pe Sos. Oltenitei, sens Str. Ion Iriceanu, se va redenumi "Piata Sudului".

De asemenea, din aceasta saptamana statia de autobuz "Piata Drumul Taberei" (linii: 105, 221, 38, 641, 642), amplasata pe Str. Brasov, sens Bd. Ghencea, este amplasata temporar cu cca. 80 m spre terminalul "Ghencea".

Iar statia de autobuz "Drumul Taberei" (linii: 641, 642), amplasata pe Str. Brasov, sens terminal "Piata Presei", este reamplasata temporar la cca. 100 m inaintea intersectiei Drumul Taberei (in zona Bisericii Sfanta Vineri).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri