O firma de asigurare trebuie sa plateasca despagubiri materiale de 2.100 lei si daune morale de 60.000 de lei unei tinere care se afla intr-un taxi implicat intr-un accident rutier. Politia a decis ca vinovat de accident este taximetristul, care discuta la telefon si nu a fost atent cand facea un viraj.

In urma accidentului, femeia a suferit o vatamare corporala, a fost internata in spital 3 zile, la terapie intensiva, au urmat 60-70 de zile de ingrijiri medicale si a stat mai multe saptamani la pat, scrie Ziare.com.

Decizia inedita a fost data de Judecatoria Sectorului 1. Tribunalul Bucuresti a respins luna trecuta apelurile din acest caz, dar ultimul cuvant in acest proces il va avea Curtea de Apel Bucuresti.

Potrivit actelor din dosar, totul incepe pe pe 23 iunie 2017, in jurul orelor 23.00, cand a avut loc accidentul rutier.

Acesta s-a produs in zona Pietei Ferentari din Bucuresti, imediat dupa plecarea de pe loc, iar tanara se afla pe locul din spate.

Soferul a efectuat o manevra la stanga, incercand sa intoarca, fara a se asigura. In acel moment, taxiul a fost lovit din partea stanga de un alt autoturism cu numar de Bulgaria.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Marin: Normalitatea in asigurari inseamna mai nou dezechilibre