Serviciul de Telecomunicatii Speciale a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si in litera legii, a declarat, vineri seara, purtatorul de cuvant al STS, Mariana Pop, cu privire la cazul fetei disparute la Caracal.

"In conformitate cu prevederile articolului 10 din Ordonanta de Urgenta de Urgenta 34/2008, Serviciul de Telecomunicatii Speciale a procedat corect, fara nicio abatere, in spiritul si in litera legii, indeplinind urmatoarele atributii: in data de 25 iulie am primit si am inregistrat automat trei apeluri de urgenta, care au fost localizate, asa cum prevede ordonanta, pe cat a fost posibil. Am transmis operativ cazul la Dispeceratul Politiei Slatina, transferul realizandu-se conform indexului - cazul a fost indexat: lipsire de libertate", a precizat Mariana Pop (foto), potrivit Agerpres.

Alexandra Macesanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a disparut miercuri, dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina "la ocazie". Minora a sunat de trei ori la numarul de urgenta 112, spunand ca a fost sechestrata de un barbat, insa autoritatile nu au reusit sa identifice locul in care se afla. Anchetatorii au inceput perchezitia domiciliara la locuinta barbatului de 66 de ani vineri dimineata, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Barbatul suspectat de uciderea fetei a fost identificat vineri, se afla in custodia Politiei si este audiat, potrivit purtatorului de cuvant al IGPR, Georgian Dragan, la locuinta lui fiind identificate, in urma unor perchezitii, ramasite care par a fi de natura umana.

Citeste si:
INML: Oasele din padure apartin unei alte fete, nu Alexandrei Macesanu
INML, raport final: Oasele...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
STS, investigatie interna legata de operatorii 112. Ce s-a descoperit?