Rezultatul testelor ADN efectuate de INML indica faptul ca, in proportie de 99%, oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani, Alexandra Macesanu. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat initial acelasi lucru pe Facebook, pentru ca apoi sa adauge ca nu crede informarea Ministerului Justitiei si ca, impreuna cu tatal victimei, vor cere o expertiza internationala.

Potrivit Agerpres, testele ADN confirma astfel varianta lui Gheorghe Dinca, care a sustinut de la inceput ca el a omorat-o pe Alexandra si i-a ars corpul.

Si expertiza antropologica realizata de Institutul National de Medicina Legala a stabilit ca fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dinca din Caracal apartin unei fete cu varsta de 15 - 17 ani.

Gheorghe Dinca a recunoscut, la audieri, ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, in jurul orei 12,00, atunci cand a surprins-o cu telefonul in mana sunand la 112, si ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el sustine ca a ucis-o si pe cea de-a doua fata, Luiza Melencu, de 18 ani, insa anchetatorii nu au reusit sa afle de la el unde i-a aruncat corpul.

Vineri seara, Alexandru Cumpanasu a postat pe pagina de Facebook urmatorul mesaj care confirma ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin nepoatei sale.

"Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi... STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret".

Ulterior, Cumpanasu a facut un apel prin care cerea celor pe care ii acuza sa nu aiba cinismul de a spune oamenilor sa nu iasa in strada. Mai mult, spunea ca nu crede situatia in care Alexandra a fost arsa si rezultatele IML, adaugand ca familia nu si-a pierdut speranta si ca vor cere o expertiza internationala.

"Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari. In rest fac urmatorul ANUNT: Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel "butoi . Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de ARGINT au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura URIASA. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar "afumate" dar INTREGI. Aici avem de a face cu o caracatita cu multi golani care au nevoie de un tap ispasitor si oprirea discutiei despre acest sistem bolnav in care oamenii simpli nu au nici o sansa la viata. Pana vom avea contraexpertiza internationala sunt obligat sa accept testul IML dar NU si povestea de 2 lei servita despre criminal, arderea trupului, etc. De asemenea este incalificabil si inexplicabil de ce initial cercetarea la fata locului s-a facut fara criminalisti, pe graba iar dupa 2 zile monstrul este transportat la Bucuresti. Adica practic timp pt intoxicari, ascuns sau plantat probe, timp crucial pt ca o retea bine organizata pana sus in statul roman sa isi "puna lucrurile in ordine"!!!!! Pt mn acum este INCEPUTUL luptei pt Alexandra si aflarea adevarului! #112vreausatraiesc!. Va rog sa fiti alaturi de mine in continuare in aceasta batalie pt copiii nostri!".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri