Clanurile din Caracal se parasc unul pe altul. Apropiat al lui Oaca: „Oamenii lui Codita cara votanti PSD cu masinile, la toate alegerile!” Clanul lui Oaca spune ca voteaza tot cu social-democratii, dar “din convingere”, nu din interese ca “ai lui Codita”. Si le reproseaza autoritatilor ca Radoi ”Codita” a devenit de neatins.

Castigatorul de moment, de pe urma tragediei de la Caracal, pare a fi Remus Radoi, afaceristul la care politistii au apelat pentru gasirea Alexandrei Macesanu, scrie Libertatea.ro.

Membri ai clanului Oaca sustin ca, acum cateva saptamani, Radoi organizase un miting, in fata Primariei Caracal, cerand demiterea lui Nicolae Mirea, fostul sef al Politiei Municipale. ”Politistul Mirea era vazut deseori la cafea, in oras, cu Oaca”, a explicat Radoi, pentru Libertatea.

Dupa cum se stie, Mirea a fost destituit in urma cazului Alexandra. Batausul cu teava, licentiat de IGPR Tot in urma Cazului Alexandra, au inceput sa curga acuzatiile dintre clanuri, cu privire la cine “ajuta” si cum oamenii legii, in rezolvarea cazurilor.

“Are si Radoi dosare, dar dosarele lui sunt doar atata, pe cand ale noastre sunt ditamai”, reclama Marius Predescu, afacerist din anturajul lui Nicusor Oaca. Remus Radoi are interdictie in instanta sa detina firme de paza. Totusi, relateaza un fost angajat al Safety Security, Madalin Oanta, Radoi este cel care conduce nu doar Safety, ci si Thug Security si Spartan Protectie si Paza SRL. In posturile-cheie din aceste trei societati si-a numit oameni de incredere.

Citeşte intreaga stire:Clanurile din Caracal se parasc unul pe altul. Apropiat al lui Oaca: „Oamenii lui Codita cara votanti PSD cu masinile, la toate alegerile!”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri