O placa de marmura si cateva cuvinte de adulatie la adresa unor vremelnici stapani de tara sau judet i-au adus edilului Vasile Tiplea mai multe “complimente” decat isi imagina el ca exista in limba romana, scrie ziarmm.ro.

Presedintele Gabriel Zetea si alti doi pesedisti apar printre cele mai importante figuri istorice ale Tarii Maramuresului, cum ar fi voievozii Dragos, Bogdan, sau haiducul Pintea Viteazul.

Chiar am putea spune ca domina spectrul emblemelor vii ale acestor locuri, autorii monumentului de la Sacel prezentandu-i pe Zetea si pesedistii sai in imagini pastelate si deosebit de sugestive, menite a ne arata forta personalitatilor ce dau cinste monumentului.

Ne intrebam daca nu cumva “opera cultural – istorica” este doar un tumul pentru fericita ingropaciune a unor modeste sume de bani, fara relevanta pentru trecutul acestor locuri.

Foto: Ziar MM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri