"Adrian Florin is feeling fantastic at Spitalul Orasenesc Jibou”. Fostul manager de la Spitalul Malaxa Florin Secureanu, devenit celebru in urma unei ample investigatii de presa coordonate de jurnalistul Catalin Tolontan care a aratat jaful metodic de la spital, s-a reintors in sistem ca medic balneolog la Spitalul din Jibou, dupa cum a aratat recent Ziarul de Salaj.

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa, judecat pentru 1.106 furturi din spital, a pozat ca salvator cu echipajele SMURD la inaugurarea heliportului de la Jibou, scrie Libertatea.

Jurnalistii scriu ca Secureanu a facut pozele ca parte a echipei medicale care a luat parte la inaugurarea heliportului SMURD de la Jibou si la sosirea elicopterului care va deservi nord-vestul tarii, inclusiv Clujul.

Secureanu, judecat pentru delapidare si luare de mita, lucreaza ca medic balneolog la Spitalul Orasenesc Jibou.

Echipa jurnalistului Catalin Tolontan a dezvaluit, in toamna anului 2016, pe tolo.ro, o serie de nereguli referitoare la achizitiile din bani publici facute in ultimii ani de conducerea spitalului Malaxa. Florin Secureanu a intrat apoi in vizorul DNA, potrivit Republica.

Citeste si:
Mark Zuckerberg nu va opri publicitatea politica pe Facebook
Mark Zuckerberg nu va opri...

Procurorii anticoruptie au anuntat ca dupa numirea in functia de manager la Spitalul Malaxa, respectiv din anul 2009 si pana la data demiterii acestuia din functie (29 noiembrie 2016), inculpatul Secureanu Florin-Adrian a conceput si pus in aplicare mai multe mecanisme prin care si-a insusit sume semnificative de bani din patrimoniul spitalului, in cuantum total de 9.144.053,4 lei. Modalitatile concrete prin care Secureanu Florin Adrian a actionat in scopul sus-mentionat au fost diverse.

Procurorii sustin ca Secureanu si-a insusit sume de bani chiar si in numerar de la casieria spitalului.

Foto interior articol: Republica

Citeste si:
Cati bani au cheltuit pe Facebook candidatii la prezidentiale
Cat au cheltuit pentru...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Drumul catre succes si prabusirea platformelor de social media