Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat ca a fost semnata autorizatia de construire a pasajului suprateran din zona Doamna Ghica, lucrarile urmand a fi finalizate in 12 luni.

"Lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica intra in linie dreapta. Am semnat autorizatia de construire. Urmeaza devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona - apa, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicatii si sistematizare drumuri, conform proiectului", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Contractul pentru proiectarea si executia pasajului supraterana fost semnat in primavara cu Trustul de Cladiri Metropolitane.

"Proiectarea a durat trei luni, asa cum am promis, si, conform contractului, lucrarile se vor finaliza in 12 luni. Costul estimat al lucrarilor este de 28 de milioane de euro", a completat Firea.

Proiectul vizeaza realizarea unui pasaj suprateran la intersectia strazilor Doamna Ghica cu Soseaua Colentina si are in vedere o imbunatatire a conditiilor de circulatie si transport din zona, asigurand o mai mare siguranta si o fluidizare a circulatiei in zona de nord est a Capitalei. Pasajul superior va avea o parte carosabila alcatuita din doua benzi de circulatie pe sens.

Citeste si:
Modernizarea ulitelor si drumurilor locale:7,36 mld. de lei de la PSD
PSD vrea sa mai scoata inca o...

Sursa foto: Facebook Gabriela Firea

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Surse: Se pregateste un puci in PSD, Dancila ar putea fi inlaturata