Cetateanul olandez suspect in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii (Dambovita) mai fusese in Romania de cel putin patru ori, a declarat, marti, procurorul general interimar Bogdan Licu, scrie hotnews.ro. El a spus ca "exista suspiciuni ca activitatea infractionala a individului s-a derulat pe mai multe judete", iar anchetatorii incearca acum sa identifice locurile in care a mai fost barbatul si sa stabileasca daca a mai avut complici.

"In acest moment, nu stim (daca exista si alte victime - n.r.), dar trebuie sa verificam toate pistele. El a fost de cel putin cateva ori in tara. Noi stim acum de patru, s-ar putea sa fi fost de mai multe ori. (...) Nu stim (daca a avut complici - n.r.). Nu avem date la acest moment. El a fost in multe locuri din tara. Noi desfasuram acum activitati complexe. Ieri s-a emis un ordin european de ancheta", a declarat procurorul general interimar.

In ceea ce priveste sinuciderea olandezului, Licu a spus ca anchetatorii romani nu au inca "dovada oficiala" in acest sens, ci doar informatii de la autoritatile din Olanda ca acest barbat s-a sinucis.

"Nu avem dovada oficiala ca acest barbat s-a sinucis, avem informatii de la colegii din Olanda. In momentul in care vom avea o confirmare oficiala ca acest individ s-a sinucis, in ceea ce priveste segmentul de activitate infractionala de la Dambovita, se va dispune clasarea cauzei prin moartea faptuitorului. Dar, repet, dosarul nu se inchide aici, urmarim toate pistele, toate deplasarile lui prin Romania, absolut tot ce putem sa verificam prin toate mijloacele", a adaugat Bogdan Licu.

Politia Romana a anuntat ca olandezul suspectat ca ar fi omorat-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, s-a sinucis, insa nu sunt cunoscute motivele care l-au facut pe barbat sa recurga la acest gest.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri